Hos oss finner du både store og små bedrifter

A

Arna Glass er et glass- og tømrerfirma med tilholdsted i Arna. Enten du skal bytte et vindu eller bygge ditt drømmehus – så er vi et trygt valg som sikrer kvalitet i alle ledd. Vi yter alltid det lille ekstra for at du som kunde skal være fornøyd.

www.arnaglass.no

I Indre Arna finner du Arna Treningssenter. Vi er et frittstående senter på 1500 m2 med alle tilbud et treningssenter skal ha. Vi har fokus på å holde oss folkelige og ha kunden i høysetet.

www.arnatreningssenter.no

B

Med over 20 års erfaring i bransjen har vi spesialisert oss på montering av råbygg i betongelementer og stålkonstruksjoner, bruer i betongelementer og vi også montere kompaktreelementer. 

www.bergenmontering.no

N

Vi leverer og monterer porter til både industribygg og villagarasjer. Vi har en bred portefølje med ulike typer porter, dører, samt ulike løsninger for brann- og områdesikring. Vi skreddersyr løsning til dine estetiske og funksjonelle krav.

www.npv.no

55 94 15 00

post@npv.no

S

Saftsuse AS

Tlf: 92 98 70 00

E-post: willy@saftsuse.no

U

Vi er et trykkeri som ble etablert i 1971 og med det kan legge bak oss over 50 år i bransjen. Hos oss får du alt innen trykk til fornuftige priser og rask levering.

www.unigrafisk.no

Leie hos oss?

Er du på utkikk etter lagerlokaler, kontorlokaler eller annet, ikke nøl med å ta kontakt